2009. november 10., kedd

Tesó kódex 132. törvény

Ha egy tesó úgy dönt, hogy cserbenhagyva tesóit megnősül, köteles meghívni őket az esküvőjére, még abban az esetben is, ha ezzel nyíltan szembeszáll menyasszonya kívánságával és „nincs szex” szankcióban részesül miatta, vagy bármi egyéb béna büntetést kap, ami párkapcsolatokban szokás.







A koszorúslányok megoszlása egy esküvőn

korcikkFehér Enyhén részeg  Fekete Nagyon részeg



Egy menyasszony úgy gondol az esküvője napjára, mint élete legboldogabb napja. Egy vőlegény ezzel szemben úgy, mint a legszomorúbbra: a házassága véglegesen deklarálja a Tesortyázások halálát a tesóival. Van azonban egy egyszerű mód, hogy a vőlegény hatásosan búcsúzzon a tesóitól… a koszorúslányok.

Beszorítva a csúnya egyendresszbe a koszorúslányoknak csak egyetlen céljuk van: kibújni belőle. Tanulmányok kimutatták, hogy a féltékenység, az elegáns ruhás tesók, és persze a koktélok keveréke a Földön létező legkönnyebben kapható csajok közé emeli a koszorúslányokat.
Share/Bookmark

4 megjegyzés:

Peppers írta...

Szia,

ha befejezted a Bro COde fordítását és kijön a Bro on the Go azt is feltolod? :)

pep

vkhir írta...

Szia! Giggsy nevében írok, mert ő most katonai kiképzésen van és nettelen hétvégéig:) Megkérdeztem és leírom a válaszát.

Tehát azt üzeni, hogy tudta, hogy lesz valami hasonló könyv, mint a Bro Code, csak nem tudta a címét. Ha ez az, és sikerül megszereznie angolul, akkor természetesen azzal folytatja, mint ahogy tervezte is.

Peppers írta...

Köszönöm!

A CBS oldalán van fent, ez lesz az, nemrég jelent meg. Akkor még sok örömteli pillanatot fog nekünk okozni ez a blog az biztos :)

vkhir írta...

Ebben én is bízom :)

Megjegyzés küldése