2009. november 18., szerda

Tesó kódex 140. törvény

Egy tesó fenntartja magának a jogot, hogy egyszerűen kisétáljon egy randiról az első öt percben.


A CITROM TÖRVÉNY



A citrom törvény egy kevésbé ismert randizási kiskapu, amely megengedi egy tesónak, hogy magyarázat nélkül lelépjen bármilyen randiról az első öt perc folyamán. Hányszor volt már, hogy egy tesó olyan vakrandira kényszerült, ahol a hölgy nagyjából a maszk nélkül Predator-ra hasonlított? Most a Citrom Törvénynek köszönhetően, nem kell többet végigülnöd ezt a kínszenvedést, vagy vesztegetned a Predator idejét. Egyszerűen átnyújtod a hölgynek a Citrom Törvény kártyát és már távoztál is az ajtón.







SAJNÁLOM, DE A RANDINAK VÉGE



lemonlaw



HIVATKOZÁS


A Citrom Törvényre


www.barneysblog.com


A Citrom Törvény abban az esetben lép életbe, ha az első öt perc (300 másodperc) során bármely fél úgy ítéli meg, hogy a folytatás értelmetlen és ezért az említett randi félbeszakítása mellett dönt időt kímélendő és/vagy ön-tiszteletből. Ezen kártya átadása megkíméli az átadót az „örök haragtól” vagy „kérdésektől” a citromozott részéről, ami a randi befejezéséhez kapcsolódna, ami okai között szerepelhet, de nem kizárólagos jelleggel: ízléstelen ruha, szájszag, szakadt külső, rossz helyen megjelenő/túlzott testszőrzet, long island-i akcentus, állami iskolai végzettség, gyenge hitelképesség, hitelképtelenség, gyanús szagok.

PÓTLÁS



(I) az átadó visszavonhatja a Citrom Törvényt amennyiben a citromozott azonnal elfogad egy nincsenek további elvárások megegyezést, és beleegyezik, hogy a kapcsolat nem tart tovább egy (1) éjszakánál. (II) az egyezség feltételei nem kizárólagos jelleggel átruházhatóak, tiszteletben tartva a Citrom Törvény alapkoncepcióját, mint olyat. (III) azon valószínűtlen esetben, ha a felek mégis a folytatás mellett döntenének, egyetlen (1) ötössel semmissé teszik, hogy valaha is életbe lépett volna a Citrom Törvény

Share/Bookmark

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése