Bemutatkozás

0 megjegyzés
Akkor itt írnék pár sort magamról. Ez a második blogírás kísérletem, az első egy bejegyzés után örökre eltűnt a süllyesztőben, így erősen kétlem, hogy azzal bárki is találkozott volna. A mostani blogom tartalma régebben a giggsy.hu/blog címen volt elérhető, ám mivel a blogírási kedvem egy idő után ismét megcsappant; nem fizettem tovább a domain-ért, így ingyenes szolgáltatásra váltottam.

Ha kellene magamról írni valami kis bemutatkozást, azt mondanám, hogy jelenleg katonaként dolgozom Kecskeméten, de hadititkokért nem engem kell zaklatni, mert olyanokat én nem ismerek :) Eddig sok munkaterületen kipróbáltam magam, a legjobban talán az informatikusi állás felelt meg - talán ez összefügghet azzal, hogy ezt is tanultam - de azt sajnos ott kellett hagynom egy év után kibékíthetetlen ellentétek miatt az akkori főnökömmel... Rendes volt a bige a maga SS tiszt stílusú módján. Azóta sem húzta mellette senki 3 hónapnál tovább.
A menyasszonyommal élek, meg a két macskánkkal, akikről mind esett is itt pár szó a blogban. A "Személyes" cimke alatt lehet ezeket elolvasni, már amennyiben valakit érdekel. A páromat illető bejegyzések kicsit talán érzelgősek, a macskákról írtakon viszont "dőlni lehet a röhögéstől" Ezek nem az én szavaim, így nem engem kell megkövezni értük, ha valakinek mégsem jönnek be.

Ha valakit esetleg érdekelne, hogy honnan lehet neki ismerős a nicknevem (és már kizárta annak a lehetőségét, hogy én lennék a Manchester United sztár Ryan Giggs) akkor valószínűleg járt a magyar Dark Angel oldalon, esetleg olvasta valamelyik cikkemet (a kettő közül) a Sorozatjunkie-n, esetleg megnézte a Dead Like Me: Life After Death-t feliratosan, vagy olvasta a Dark Angel könyveket, a Tesó kódex-et (még jóval a hivatalos honi megjelenés előtt) vagy Simone Elkeles Vonzás szabályai című regényét... Na ez mind én vagyok. Ha valaki esetleg belefutna az X5-494 névbe valahol, az is engem takar még a végleges nickem kiválasztása előtti időkből.

A bemutatkozásból most legyen is elég ennyi, ha valakit még ezek után is érdekelek, olvassa a bejegyzéseimet!
Share/Bookmark

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése