2009. június 22., hétfő

Tesó kódex 17. törvény

Egy tesónak kötelessége kedvesnek és udvariasnak lennie a munkatársaival, kivéve ha azok alatta állnak az Ordítási piramisban.


Amerikát olyan férfiak és nők hátán taposva építették fel, akiket ordítással ösztönöztek keményebb munkára. De ez nem jelenti azt, hogy akárkivel ordíthatunk... kizárólag az alattad állókkal ordíthatsz. Csak hogy illusztráljam, hogy ez hogy működik, itt egy profi focicsapat ordításpiramisa:

pyramid






Nincs ez másképp az irodában sem, ahogyan az látható a saját ordítási piramisomon is:pyramid2







pyramid3Itt egy üres ordítási piramis, amit szabadon kitölthetsz. Ha esetleg nem vagy tisztában vele, hogy pontosan hol is állsz, mindig rábírhatsz egy Tesóllégát, hogy ordítson valakivel, azután elég csak figyelni, hogy utána mi hogy alakul. Én például így jöttem rá, hogy a vállalatigazgató-helyettes fölött állok.

Fontos megjegyzés: Ha legalul találod magad, semmi baj, a piramis szépsége, hogy bármikor adhatsz egy újabb réteget a legalsó alá. A takarítói csapat, az aluszékony biztonsági őr, vagy bárki aki nem beszéli rendesen a nyelvet jó kiindulási alap lehet.
Share/Bookmark

5 megjegyzés:

Giggsy írta...

A kimaradt 10. törvényt pótoltam. Beraktam időrendben a 9. és 11. közé, szóval aki szeretné elolvasni ott keresse.

CannabisMan írta...

helo, csak írni szeretnék, és az engedélyedet kérni. szal, nekem is tetszenek Barney Bro Codex könyve, és magyarosításod is nagyon jó lett, szóval a be másolt weboldalon (saját windows live oldal) is be másolgatni. Hát kb egy az egyben dolog inkább nem változtatok a jón, de én nem így gondolok rá, hanem inkább mint egy tesó kódex sokszorosítására való próbálkozás. Épp ezért is szeretném kérni az engedélyedet, vagy észre vételed (inkább én szólók mint hogy valaki ismeretlentől tudd meg) hogy ezt szabad-e? Ha nem tetszik nyugodtan szólj, és le fogom venni, csak nem szeretném hogy valami sértődés vagy későbbi bonyodalom legyen belőle. Csak ennyi. Kössz hogy végig olvastad!

Giggsy írta...

Ha esetleg szúrsz mellé valahova egy forrást, (akár egy külön bejegyzésbe) akkor nekem semmi kifogásom nincs ellene.
Barney rulz :)

CannabisMan írta...

és kössz.. csak le maradt :D

CannabisMan írta...

oké, és ez ténleg aaawwee.... wait for it.... wait for it.... wait for to the end of time.... some!

Megjegyzés küldése