2009. június 2., kedd

Tesó kódex 4. törvény

Egy tesó soha nem hozhatja nő tudomására a Tesó kódex létezését. Ez egy szent dokumentum amelyet soha semmilyen okból nem oszthatunk meg csajokkal... nem, bizony még abból az okból sem.


Megjegyzés: ha esetleg nőként ovasod ezt, először hadd kérjek bocsánatot, nem terveztem, hogy ez a könyv ilyen sok matekot tartalmazzon.

Másodszor, arra kérnélek, hogy kezeld ezt a dokumentumot úgy ami. A fantázia szüleménye, amely görbe tükröt tart a nemek különbözőségének sztereotípiái elé. Most komolyan, néha valóban olyan, mintha két különböző bolygóról származnánk. Tehát nyílvánvalóan nincs olyan valóságos személy, aki hisz az iromány vulgáris szabályaiban.* Azok a cipők egyébként valami lélegzetelállítóak.
*Psszt! Hé srácok! Azért írtam ide ilyen apró betűkkel, mert mind tudjuk hogy a mi szemünk lényegesen jobb a nőkénél. Hagyjátok figyelmen kívül a megjegyzés tartalmát. A Tesó kódex határozottan nem a fantázia szüleménye. Csak hazudtam, hogy biztosítsam ennek a fontos írásnak a fennmaradását.

Share/Bookmark

1 megjegyzés:

DzsiDzsy írta...

Igen!...És örülök hogy végre elolvastam..nagyon tetszik ahogy fogalmazva van...elolvastam..mert lány vagyok..csak rá találtam...nem "Tesó" ajánlta...és végre bebizonyíthatom ez egyik nagyon közeli jó barátomnak..és igen ő fiú..hogy igenis elolvashatom..mert megtaláltam...nincs megtiltva..örülök..-mosoly-^^

Megjegyzés küldése