2009. december 9., szerda

Bro on the Go úgy általában

Mivel a Bro on the Go-ról nem esett szó a How I Met Your Mother-ben, így nincs is semmilyen magyar elnevezése, tehát úgy alakult, hogy a Dark Angel epizódjaihoz és könyveihez hasonlóan ehhez is nekem kell magyar címet adnom. Azonban nem szeretnék egyedül felelős lenni a címadásért, így megszavaztatlak titeket az egyetlen eddig eszembe jutott címmel kapcsolatban, mellesleg várom az egyéb címötleteket a hozzászólásokban.

Amúgy hogy legyen valami fogalmatok a könyvvel kapcsolatban, ez egy zsebkönyv, lényegesen rövidebb mint a Tesó kódex volt és különböző szekciókra van osztva: Tesó a randin, Tesó a volán mögött, Tesó a balettban ;), ilyenek. Tehát itt nem általános viselkedési normák vannak, hanem speciális helyzetekre írtak, persze akad köztük olyan is, ami a Tesó kódexben is benne volt.

Nem biztos, de úgy néz ki, hogy mégsem annyira kivonatos az a Bro on the Go pdf amit szereztem, ez valóban nagyon rövid könyv. Persze azért lehet, hogy nincs benne minden, de valószínűleg sok dolog nem maradt ki belőle. Ha sikerül egy bővebb változatot szereznem (legkésőbb, mikor helyrerázódom anyagilag, ami valamikor karácsony után lehet) akkor majd kiderül.

Mindegy, térjünk vissza a lényegre:






Share/Bookmark

17 megjegyzés:

Mho írta...

Giggsy ha azt mondod hogy küldjem el neked az eredeti könyvet amit rendeltem elküldöm mert bízok benned így látatlanban is. szóval csak szólj.

Giggsy írta...

Én ilyesmit soha nem kérnék, annál is inkább, mert komolyan szeretném majd megszerezni. Ellenben azt megköszönném, hogy ha megérkezik, megnéznéd és összehasonlítanád nekem a PDF-fel amit sikerült szereznem. Elsősorban arra lennék kíváncsi, hogy a PDF mennyire teljes. Ha nagyon sok hiányzik belőle, akkor majd feltöröm a malacperselyemet és megpróbálok korábban intézni magamnak egy könyvet.
Szóval ha megjött, szólj :)
Köszi

barca145 írta...

a Könyvet tényleg Barney írta?
Egyszerűen nem hiszem el hogy meleg.....

ge.nom írta...

"Tesók akcióban"

Nekem így szimpibb ;)

Giggsy írta...

ge.nom: igazából én azért egyes számban használtam a tesót itt, mert ahogy nézem többségében egyéni viselkedési normákról van benne szó, nem csoportosokról. Azért lesz majd következő szavazás is róla, és ha úgy tetszik többeknek akkor az lesz.

barca145: szerintem a könyvet Matt Kuhn írta, bár több showműsoros vendégszereplése alapján NPH-nak se semmi humora lehet, szóval lehet, hogy neki is része volt benne. Amúgy a Dark Angel-hez kapcsolódóan is kiadtak egy olyan könyvet annó, amit úgymond az egyik karakter írt. Ott nem vett részt a színész a munkában, de az nem jelenti azt, hogy ez itt is így van.

Ami NPH melegségét illeti, nekem is nagy sokk volt mikor megtudtam. Az IMDb-n nézegettem, hogy milyen filmjei voltak még és megláttam a lap alján az egyik topic címét, ami pont erre utalt. Nem akartam elhinni, de aztán utánanéztem és több hivatalos helyről is megerősítést nyert a dolog. Sokkoló volt az fix :(

ge.nom írta...

NPH meleg??? Ne már!

Egy másik bro írta...

http://www.people.com/people/article/0,26334,1554852,00.html

Itt beszél erről, én max. érdekesnek tartottam, nem rossz dolognak.

ge.nom írta...

Nem azért, hogy rossz dolog, bár nem szívlelelem a témát, csak NPH mindig is nőcsábász marad a szemembe! :)

Giggsy írta...

Nem azt mondom, hogy elítélem, vagy ilyesmi, én így is bírom nem csak Barney-ként, hanem amúgy is (ott van Dr Horrible, vagy pl az amit David Letterman-nél produkált :D )De attól még kiábrándító, hogy meleg. És tényleg azért, mert az ember csak azonosítja valamilyen szinten Barney-val...

Mho írta...

:s nekem ez új.
baszki. :S
Na nem baj, számomra nem meleg és barney örök. :D
Ez most buzis volt. D:

IzsakiTamas írta...

Helló mindenki!
Először is nagyon tetszik az oldal!
Mho és Giggsy tudnátok nekem adni egy MSN vagy egy Email címet !
Van egy ötletem és ezt muszály megosztanom veled Giggsy ha tudtok küldeni valami elérhetöségi formát kérlek ezze az email címre küldjétek: izsaki.tamas@freemail.hu elöre is köszi =)

Giggsy írta...

Tudnék neked MSN címet adni, de szökőévenként egyszer kapcsolom csak be az MSN-t. Az ötleted nyugodtan írd meg itt, vagy Twitter-en, azt szoktam nézni. Esetleg írd meg az e-mailemre, a címem giggsy kukac darkangelhungary pont hu.

maci írta...

sziasztok mikorra lesz meg a forditás?amugy nagoyn köszi a teso kodex forditását is

Giggsy írta...

Túl sokat már nem kell rá várnod. Sajnos a Bro on the Go iszonyú rövid. Azt hiszem már csak három vagy négy pont van hátra belőle.

maci írta...

pdf

maci írta...

ezer köszönet egy isten vagy ha kész elküldenéd a psf-et az emailem-re petiszekely@citromail.hu légyszi köszi üdv maci

maci írta...

téll és a The playbook az nem lett leforditva?

Megjegyzés küldése