2009. december 3., csütörtök

Tesó kódex - Kihágások

A Tesó kódex megszegése 250.000$-ig terjedő pénzbírsággal, illetve néhány esetben végleges tesótlanítással büntethető. A Tesó kódexben nem érintett kérdések beküldhetők a Tesók Nemzetközi Bíróságához a barneystinson@barneysblog.com címre, a beadványhoz mellékelni kell a szóban forgó csajok fotóit. De csak akkor ha forrók- mármint a csajok, nem a vita.

Nincs nagyobb sértés a Tesó kódex szellemiségére nézve, mint a fogadalom megszegése. Amíg alkalomadtán egy tesó eltévelyedhet alkohol, pillanatnyi rossz ítélőképesség, vagy egy annyira dögös csaj miatt, akire a tesói azt mondhatják: „Valóban nem tehetett mást”, a Tesó kódex törvényeinek bármilyen szándékolt megsértése teljességgel elfogadhatatlan. Mikor egy tesó áthágja a Tesó kódex szabályait, azzal nem csak tesóinak árt, hanem saját magának is, mivel onnantól kezdve már nem érdemli meg, hogy tesó legyen.

Fontos megjegyezni, hogy nincs olyan cikkelye a Tesó kódexnek, amelyet ne lehetne egy tesóval közös megegyezéssel áthágni és én személy szerint bátorítok minden tesót, hogy kérjen engedélyt egy másik tesótól, amennyiben olyasmire készül, amely véleménye szerint a szent kódex megsértésével járna. Megjegyzés: tökéletes idő az engedély kérésére, mikor a tesód, durván részeg... mondjuk mikor már majdnem kidőlt.

Ha és amennyiben, megtörténik valamely törvény megszegése, a sértett tesónak joga van olyan büntetést ajánlani, amely illeszkedik a szabálysértéshez. Szabadon választhat az Engedélyezett büntetések listáról.
Share/Bookmark

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése