2009. december 2., szerda

Tesó kódex - Kiegészítések

KIEGÉSZÍTÉS I


Egy tesónak joga van szexelni a tesója exével, ha a csaj kezdeményez, nagyon dögös, illetve ha a tesó nincs a városban, vagy a szobában.

KIEGÉSZÍTÉS II


Ha egy tesó ír és rendez egy király űrben játszódó trilógát ami meghatározza egy generáció gyerekkorát, tilos számára később elhomályosítani ezt az örökséget azzal, hogy elkészít egy előzmény trilógiát, ami arra kényszeríti a tesókat, hogy „Epizód 4-től 6-ig” vagy „az eredeti trilógia” néven kelljen nevezniük azt, ami egykor egy tökéletes filmsorozat volt, függetlenül attól, hogy ki hogyan érez az Ewok-okkal kapcsolatban.

KIEGÉSZÍTÉS III


Amennyiben egy tesónak tudomására jut, hogy tesójának van egy igazán dögös (kilences, vagy annál jobb) nővére, akkor az nem áll tovább a 19. törvény oltalma alatt: Egy tesó nem feküdhet le tesójának lánytestvérével. Ezt egy tesónak újra kell értékelnie, ha az említett húg hasonlít a tesójára parókában.

KIEGÉSZÍTÉS IV


Egy tesó soha nem fordít hátat, ha tesója hívatlanul megjelenik az ajtaja előtt egy doboznyi pornóval.

KIEGÉSZÍTÉS V


Ha a tesód összeköltözik egy csajjal, többé nem fogadható el tőled, hogy megjelensz az ajtaja előtt hívatlanul egy doboznyi pornóval.

KIEGÉSZÍTÉS VI


Oké, ha egy tesónak nagy szüksége van rá, hogy parkoltassa a pornógyüjteményét egy időre, megjelenhet a tesója ajtaja előtt hívatlanul egy doboznyi pornóval, még akkor is, ha tesója egy csajjal él. Mivel a tesó kapcsolata a pornójához kétség kívül messzebb visszanyúló és jelentőségteljesebb kapcsolatot képez, a doboznyi pornónak joga van ott élni, ahol a bentlakásos barátnő, annak ellenére is, hogy a doboz pornó nem rendelkezik a szuper dühössé válás képességével és a szexet sem tudja megvonni az éjszakára.

KIEGÉSZÍTÉS VII


(Írd ide a sajátodat, hogy később – ha úgy hozza a sors – hivatkozhass a Tesó kódexre)
________________________________________________
________________________________________________
________________________________________________

KIEGÉSZÍTÉS VIII


Egy tesó kihajíthatja a Tesó kódexet az ablakon, ha skandináv ikrek érintettek a kérdésben, bármilyen minőségben.

KIEGÉSZÍTÉS IX


Egy tesó léggitározhat, amennyiben az említett léggitár műanyagból van és egy videójáték konzolhoz van csatlakoztatva.

KIEGÉSZÍTÉS X


Egy tesó kiadathatja a Tesó kódexet, ha sikerül rajta profitot termelnie.
Share/Bookmark

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése