2009. szeptember 19., szombat

Tesó kódex 86. törvény

Mikor egy tesó találkozik egy csajjal, feltétlenül ki kell derítenie, hogy hol áll az Őrült/szexy skálán, mielőtt kikezdene vele.


Az evolúció elmélete szerint a férfi a majomtól származik... na de mi van a nőkkel? Úgy tűnik, ahogy a férfiak testét egyre kevésbé borította szőr, egyre egyenesebb lett a derekuk és kevésbé éreztek késztetést a saját ürülékük dobálására, a nők egyre csinosabbakká váltak, de egyúttal valahogy őrültebbek is lettek.

A mai csajok úgy tűnik az őrültet és szexit elválasztó vonalon táncolnak: minél szexibbek, annál őrültebbek; minél őrültebbek, annál szexibbnek tűnnek. Ez mind összezavarhat egy tesót és nagyon gyakran veszélyessé is válhat. Honnan is tudhatná a tesó, hogy egy csaj őrült és szexy "bújjunk be a fürdőbe együtt" módon vagy inkább őrült és szexy mint "szívjunk festékhígítót és kövessük az exbarátnőidet"?

Szerencsére én készítettem egy tesztet, amivel a tesók gyorsan képesek meghatározni egy csaj helyzetét az Őrült/Szexy skálán. Válaszoljatok igennel vagy nemmel az összes feltett kérdésere, azután számoljátok össze minkét oszlopban az "igen" válaszokat és jelöljétek meg a kapott koordinátákat az Őrült/Szexy Skálán. Ideális esetben a csaj a vonal fölött van, de ha bárhol alatta szerepel, menekülj.

SZEXY vagy ŐRÜLT
SZEXYIGENNEMŐRÜLTIGENNEM
Szeret hangosan Poison dalokat énekelniSzeret hangosan énekelni a méregről
Meg tud nevezni játékost minden NFL csapatbólMinden NFL csapatból volt már valakivel
Problémái vannak az apucivalProblémái vannak az apucival
Szeret játszadozni a hajávalLeborotválja a haját
Tele van vad, állatias szenvedéllyelTele van a lakása vadállatokkal
A lábadat simogatja beszélgetés közbenAz arcodat simogatja beszélgetés közben
Játékos ruhát viselJátékot visel ruhaként
Gyengéden megcsókol lefekvés előttGyengéden nyakon szúr egy késsel
Csábosan pislog rádEgyszer sem pislant mikor téged néz
SZEXY koordinátaŐRÜLT koordináta

orultszexy
Share/Bookmark

6 megjegyzés:

xdmanus írta...

Vicky Mendosa átló hol van? Meg az a Sally Golesbiso zóna vagy mi

Giggsy írta...

Az azt hiszem Sally Gilespi zóna, de nem biztos. Igazából én is hiányoltam, de nem akartam hozzáírni a szöveghez olyat, ami nem volt ott. A törvényből meglepő módon ezek kimaradtak... Ahogy eredetileg arra sem figyeltek, hogy az őrült/szexy skála úgy épüljön fel, ahogy Barney mutatta a sorozatban. Nem nagy különbség, de a Tesó kódexben az vízszintes a szexy és a függőleges az őrült koordináta, de én ezt megfordítottam, hogy a filmhez illeszkedjen. Ennél nagyobb változtatást azonban nem akartam tenni.

xdmanus írta...

http://coolaggregator.files.wordpress.com/2008/06/63973693xr6.jpg
Ehhez mit szólsz?

Giggsy írta...

Nem igazán értem a felvetést. Ez hogy jött ide?

MadDan írta...

Melyikben van benne az, hogy a tesó exére, meg nem tom kire nem hajtunk rá?

Giggsy írta...

A 150. Törvény szól erről, na meg a "Tesó anyja tabu" kezdetű. De az exes, az az utolsó törvény, nem kell már sokat várnod rá:)

Megjegyzés küldése