2009. augusztus 25., kedd

Tesó kódex 63. törvény

Egy tesó amikor csak lehetséges védelmet biztosít tesójának.


A Tesóvszer a tartópillére  - vagyis pontosabban a tartópillér latexből készült védőburka - a tesó életformának. Bár egy tesó nem tartozik sem törvényes, sem anyagi felelősséggel arra az esetre, ha nem sikerülne biztosítani a védelmet, nem kizárt, hogy mardosó bűntudatod érezne, miután az ő tesóját megfertőzte valami betegség, melyek közül sok akár az élete végéig kísérheti az embert, mint például mikor egy tesónak gyereke lesz.
Abban az esetben, ha egy tesó észreveszi, hogy híján van a nemi betegség ellen védőöltözéknek, ami nélkül képtelenség egy közösülést biztonságos és kielégítő módon kivitelezni, akkor joga van elvárni tesójától, hogy az megtegyen minden tőle telhetőt, vagy talán még annál is többet, hogy biztosítsa a fent említett védőöltözéket megfelelő időben és diszkrécióval. Mikor egy tesó jelzi szükségét az előre megbeszélt kódszavakkal és/vagy gesztussal, tesója értelemszerűen felhagy az összes pillanatnyi tevékenységével (kivételt képez ez alól, ha ő maga is közösül éppen - ebben az esetben a tesó megfogadja, hogy végez amilyen gyorsan csak lehet) hogy biztosíthassa a szükséges felszerelést tesójának a szükséges helyszínen. Egy tesónak kötelessége az elérhető leggyorsabb utazási módot kell választania, miközben tesója megsegítésére siet, ez azonban semmilyen körülmények között nem tartalmazhat kerékpárt* mivel az nemcsak hogy megalázó, de igen nagy kockázatot jelent a perineumra - az egy szövet veszélyes közelségben a szexuális szervekhez. Abban az esetben, ha állami, szövetségi, nemzetközi, vagy galaktikus törvény megszegése kerül, legyen az veszélyeztetés, durva gyorshajtás és/vagy légijármű eltulajdonítása, az első tesó értelemszerűen magára vállal minden bírságot és büntetést. Mindamellett bárminemű okozott kár a második tesót terheli, a Tesó tesót mos jegyében. Miután megérkezett az első tesó tartózkodási helyére, a második tesó teljes diszkrécióval köteles eljárni, tehát nem zavarhatja meg az első tesó "rizsázását", vagy Tesármját. Amint az első tesó el lett látva a szükséges védekező eszköz(ökk)el, Tesóljárás befejezettnek tekinthető, lezárva a szokásos, de ezesetben hangtalan pacsival. Ezzel a néma rituáléval a felek megegyeznek, hogy ezt az esetet soha többé nem említik meg, kivéve ha egy király sztori részét képezi.


*Kivételt képeznek ez alól az olyan helyek, ahol a kerékpár az egyetlen elérhető közlekedési eszköz, mint például Dél-kelet Ázsia, vagy Arkansas, meg az ilyenek.

Share/Bookmark

4 megjegyzés:

Grankill írta...

Ezt a szabályt már alkalmaztam. Bár a hangtalan pacsi nem volt meg mert egyéb okokból foglalva volt a tesó keze. de utána király sztori volt egy jó sör mellet.
U.i.: a 69. törvényt már nagyon várom.

Giggsy írta...

Kérdezzem meg, hogy mivel volt foglalva a tesó keze? :D

Grankill írta...

Hát az egyikben sátor a másikban meg egy maréknyi fenék. Hát ezt meg oda tudjátok képzelni.:)

Grankill írta...

Az előzőhöz még annyit hogy bemászott az MSN. Azért került a oda a második mondat.

Megjegyzés küldése