2009. augusztus 13., csütörtök

Csaj kódex

Mint azt már tudjuk jól a Tesó kódex 22. törvényéből, a csajoknak is megvan a saját kódexük. Barney ezt nagyon helyesen a tudomásunkra hozta, de sajnos a pontos törvényekkel ő maga sem volt tisztában, csak párat tudott nekünk felidézni. Én azonban lázas kutatómunkával rátaláltam a neten az emlegetett dokumentumra, amelynek ismeretét kombinálva a Tesó kódex beható ismeretével, egészen új lehetőségek nyílnak meg a világ tesói előtt. Irány gyorsan olvasni.

Az emlegetett oldal címe:

http://csaj-kodex.blogspot.com/


Share/Bookmark

17 megjegyzés:

Mr. Bro írta...

ooohhh... mmyyyy... what for it... goood! értesíteni kell a legtesósabb tesót! ezt azonnal tudnia kell! lépni kell tesók! ez nem hagyhatjuk csak annyiba!

bogesz írta...

ez szörnyü dolog :O

og_david írta...

jaj elég gagyi. majdhogynem koppintás

vkhir írta...

Én nem érzem koppintásnak. Szerintem nagyon ötletes és humoros :)

Giggsy írta...

Szerintem nem gagyi. Egy igazi tesó megpróbál belelátni a csajok fejébe, márpedig ahhoz szükséges a csaj kódex ismerete :)

Kummp írta...

na erről beszéltem :S

Kummp írta...

legalább a miénket kicsit bizalmasabban kezelhetnénk

De nyugodjatok meg van a tesókódexnek bizonyos kiegészítése amelyet hála az égnek még nem hoztak eddig "nyilvánosságra" és a nőstény állatok nem tudják:D

Kummp írta...

Csak hogy azzal h ennyire nyilvánosságra hozza 1-2 "tesó" a tesókódexet megszegve ezzel a 4. törvényét ők is a mi fejünkbe látnak...:S

Kummp írta...

Másképp is meglehet osztani a kódexet a tesókkal pl.: ha regisztrációs blog lenne

Any Scherbatsky írta...

Szerinted erről szól ez az egész? Hú, a csajok meg ne tudják!!! A legtöbb csaj, akit én ismerek, nevet ezeken a törvényeken, nagyon csípjük ezt az egészet, mert jó poén! Nem hiszem, hogy ez egy véres küzdelem, és különben is: nincs olyan törvény, ami kimondja, hogy csaj nem lehet tesó. Szerintem előnyös, hogy ez nyilvános. Így bárki tisztában lehet ezekkel a dolgokkal. Aki meg nem veszi komolyan, annak egy nagyon jó szórakozás. Szerintem eszméletlen nagy ötlet, hogy valaki vette a fáradságot, és elkezdte lefordítani. Ne rontsd el! :)
A csaj kódexet pedig én írom, én találom ki, engem kell szidni, nem lett akkora durranás, de azért igyekszem.
Nagyon király dolog ez a blog, fergeteges fordítás!

kummp írta...

Igen 1 nő hogy is érthetné ezt... Azt kimondja a kódex hogy nő is lehet tesó de azt is hogy nők "kezébe" a kódex nem juthat idézem a 4. törvényt:Egy tesó soha nem hoz­hatja nő tudo­má­sára a Tesó kódex léte­zé­sét. Ez egy szent doku­men­tum ame­lyet soha sem­mi­lyen okból nem oszt­ha­tunk meg csa­jok­kal… nem, bizony még abból az okból sem.

kummp írta...

Lehet hogy vannak akik nem veszik ezt komolyan csak 1 jót nevetnek de hidd el elég sokan komolyan veszik de hát embere válogatja.

vkhir írta...

kummp: Megkérdezném, szerinted mi biztosítaná azt, hogy csak tesók regisztrálnak a blogra? Honnan tudná Giggsy eldönteni, hogy igazi tesóval van dolga vagy egy csaj akar körmönfont praktikával beférkőzni a soraikba? Erre csak egy megoldás létezne: vegyék meg a tesók a könyvet (úristen, csajok is megvehetik!!!), fordítsák le maguknak, mert sajnos magyarul ugyan kereshetik és ide ne kerüljön ki több fordítás, sőt az eddigi is tűnjön el, mert csajok is elolvassák, tehát "a szent dokumentum, amelyet soha sem­mi­lyen okból nem oszt­ha­tunk meg csa­jok­kal…" bizony elérhető az ő számukra is. De a törlést ugye te sem akarnád?

kummp írta...

Figyelj, én nem azt mondtam h úgy csináljuk h csajokhoz ne jusson úgy is jut, mert lesz 1-2 tesó, akit 1 szibola bekebelez, és a tudtára hozza a kódexet... de pl.: ha csak regisztráltak látnák a kódexet vagy meg kéne venni, akkor hidd el nem látnák olyan sokan olyan sok csaj mint így nyilvánosan (azt hinnék h valami ökörség és ara sem veszem a fáradságot h regisztráljak)mint most.

Giggsy írta...

kummp: tényleg nem kötekedés, de... How I Met Your Mother 3. évad 17. rész 6 perc 20 másodperc. Ez a Tesó kódex első hivatalos megjelenése. És ki az aki említést tesz róla? Barney a kódex atyja. És kik vannak ott körülötte Ted-en és Marshall-on kívül? Robin és Lilly. Ott egymás után több törvényt is idéz Barney és bizony-bizony az összes bevágásnál VAN csaj a közelében. Akkor ehhez mit szólsz?
De ha ennyi nem lenne elég. Szerinted például ha ez regizős blog lenne, akkor a tesók honnan tudhatnák, hogy itt folyik a kódex fordítása? Ha csak regeltek láthatnák, akkor a Google sem látna rá, tehát valószínű te sem tudnál róla, hisz vagy te, vagy aki neked ajánlotta az oldalt sem jutott volna el ide. Amúgy épp a sorozat miatt bizony a csajok is tudnak a kódex létezéséről, tehát kivédhetetlen a dolog, hogy ők is ide találjanak. A megvásárolható kódex alapból rossz ötlet, hisz ha nem készül hivatalos fordítás, akkor én hogyan vehetném a bátorságot, hogy kiadassam és pénzt kérjek érte? Amúgy vajon ha ezt meg is valósítanám, hogyan oldanám meg? Úgy juttatnám el könyvesboltokhoz, hogy amint női vásárló lép az üzletbe, dugják el az összes példányt?
Tényleg nagyon remélem, hogy amiket írtál, azt csak viccnek szántad...

muffurc írta...

Skacok! amúgy a Tesó Kódex letölthető/megvásárolható valahol?
Amúgy a csajkódexen látszik, hogy hapsi írta! :D

muffurc írta...

ja bocs! nem szóltam! :D

Megjegyzés küldése