2010. február 27., szombat

Bro on the Go - Barney-ról írta Barney

BARNEY STINSON egy igazán jóképű férfi, akire bárki nyugodtan rábízhatja a dögös lányát és a leginkább talán a blogszféra megreformálásáról híres a www.barneysblog.com-mal, nameg arról, hogy kétszáznál is több nővel feküdt le.

Barney 83 különböző nyelven beszél, képes tárgyakat mozgatni az elméjével, professzionális atléta, amatőr nyelvbűvölő és elképzelhető, bár nem bizonyított, hogy a kémkedés szexi világában tevékenykedik. Óh és minden évben árvaházakat, vagy kutakat, vagy miket létesít a világ szegény részeiben, amennyiben téged ez izgat fel.
Share/Bookmark

3 megjegyzés:

Beavis19 írta...

Szia!

Szeretnélek megkérni, hogy küld el nekem e-mailban a Bro On The Go-t, angolul vagy magyarul, mind1!
nagyistvan19@gmail.com
Előre is köszönöm!
u.i.: KIRÁLY AZ OLDAL!!

Giggsy írta...

Szia

Az a gond, hogy magyarul nincs meg fájlban a Bro on the Go, angolul pedig egy kritikán aluli minőségű PDF-ben sikerült csak megszerezni (de még annak is örülök, hogy az ismerősnek egyáltalán ilyen sikerült. Egyszerűen sehol nem lelhető fel a neten) Ha magyarul szeretnéd akkor nem kell mást tenned, mint a szokásos Másolás/Beillesztés funkciót használva csinálsz a felkerült részekből egy DOC-ot.

A dícséretet amúgy köszi :)

Lemmyng írta...

Ez amúgy ilyen tesó kódex kiegészítés?
ha válaszoltok, akkor pls az e-mailemre , mert el fogom felejteni, hogy megnézzem hogy itt válaszoltatok-e. Mert az osztálytársamnak akarom megvenni, és azzért tudni akarom, hogy mi ez...
e-mailem:
vad.levente@gmail.com

Megjegyzés küldése