2009. május 30., szombat

Tesó kódex 1. törvény

Tesók a csajok előtt.


A kötelék két férfi között erősebb, mint a kötelék egy férfi és egy nő között, mert mint általában, a férfiak erősebbek a nőknél. Ez tudományos tény.

Tudtad-e...


Az első törvény gyökerei visszavezetnek egészen a Genezisig. Na nem a Peter Gabriel, Phil Collins féle Genezis-ről van szó, hanem a bibliairól. A Holt-tengeri tekercsek között rábukkantak a tesó kódex első írásos nyomaira.

Barnabás könyve 1:1


És minden szükségletek biztosítva vagyon az paradicsomban. Gyümölcs, víz és társaság. De egy napon Ádám egy mezítelen csajjal jelent meg, kinek neve Éva vagyon és kinek megkívána vala az olajfalevelét. És midőn Ádám az almafa mögé méne, hogy megismerje Éva testét, totál magára hagyta tesóját, Phil-t akinek Knicks jegyei voltak az estére, ráadásul a pálya szélére. De hogy rövidre fogjuk, az emberiség öntudatra ébredt, a paradicsom elveszett és hát azt is mind tudjuk, hogy a Knicks hova jutott.

Share/Bookmark

10 megjegyzés:

kevice írta...

Hehe, ezeket nagyon bírom :) Nekem is megvan a Full Bro Code angolul, csak lusta vagyok nekiállni, meg szerintem nem minden szófordulatot értenék. Szóval ezek a bejegyzések nekem hasznosak, úgyhogy csak így tovább :)

Giggsy írta...

Számíthatsz rá, hogy folytatom :) Így legalább van valami írás minden napra :)

Tomee írta...

Honnan lehet megszerezni a Tesó kódexet magyarul?*.*

Giggsy írta...

Magyarul sajnos sehonnan. Ha lenne, nem álltam volna neki a fordításának. Angolul viszont meg tudod rendelni a bookline-ról. Ha megnézed a hsz-eket, valamelyik kódexes bejegyzésnél ott van a link hozzá.

Tomee írta...

köszi szépen!
am ha jó infót kaptam már fordítják Magyarra (rajtad kívül is):D

Bence írta...

légyszives rakd fel majd a full tesó kódexet magyarul lécci ha felrakod írj egy üzentetet az emailomra: b.bence_96@index.hu köszi

Giggsy írta...

Bocsi, de majd jársz az oldalra és látod, hogy mikor van kész. Amúgy tervben van a teljes kódex lefordítása, de az nem, hogy külön írogatok majd erről az olvasóknak.

Greg írta...

Hello! Nagyon tetszik a fordításod! Felhasználhatnám a blogomra? Én is szeretném, feltenni a törvényeket. Kiírnám a neved, vagy a blogod címét is! Ezt ugyanis minnél több tesónak látnia kell.

Előre is kösz: Greg

Bacsa írta...

A tesó kódex már meg van magyarul......a haverom megszerezte a komedy fordítását és majd küldöm.

Giggsy írta...

Erre kíváncsi leszek. Légyszi írd majd meg, ha megkaptad. Kíváncsi vagyok, hogy mennyiben különbözik az én fordításomtól.

Megjegyzés küldése